Underbara Birmor!

Hyacinth, eller Liten som hon kallas, växer fint. Hon utvecklas helt fantastiskt tycker jag. Hon är ju inte så gammal så det saknas lite bredd på henne fortfarande. Men det mesta verkar gå åt rätt håll. Hon har börjat växa i sina öron igen. De som såg ut som små paraboler för att vara en birma ett litet tag. Men nu börjar de arta sig igen. Ögonen tycker jag ser fina ut, de mörknar lite också tycker jag. Sedan är hon ju sköldpadda så det ska bli spännande att se hur hennes färger utvecklas. Jag har av någon anledning en förkärlek till sköldpaddorm, vet att många kan tycka de är lite speciella. I mina ögon är de vackra och unika. De får något helt eget eftersom ingen har samma mönster i sin mask! Så nu har jag ju en lila och en brun liten sköldpadda hemma. Så Blåa Bell's också så klart.

Ja, det känns riktigt bra med mina tjejer. Ska bli spännande att få en åsikt på Liten också. Blir nog hon och Bell's som får sig en tur till Möndal i februari. Om jag kommer med vill säga, men jag ska försöka vara snabb!!!

Nu lite bilder på Liten som också måste få vara med lite nu efter att Vera och Bell's fått vara i centrum efter helgens utställning!
Fyra månader gammal tjej!
Mammas gosflicka, hon är en liten parasit! 
Söt tjej med alla fötterna rakt ut :)
Vackra lilla Liten
Sköldpaddsnäsa <3
Hoppas jag kan smitta av mig med min kärlek till paddor. :)
Vore roligt med fler paddor på utställningarna, framför allt
lilasköldpaddor. Var ju ensam med min Vera trots ganska många birmor.
Men det kommer nog, jag har fullt hus nu, men en blåsköldpadda vore inte fel!
Får flörta med släkten så jag kan ha inneboende kanske. :) Är ju bara ett plus om man
kan ha katter boende hos andra så det inte blir för många inpå varandra. Hälsosammare och tryggare
för katterna så klart. De är mina små prinsessor så de kommer ju alltid först! Bortskämda små varelser!
<3

S*Lundåsen's Hycinth

Man ska tydligen ha tungan rätt i mun! Lilla Liten vet precis vad det handlar om :)

:)(:

Ädelkattens Utställning - Frölunda. Dubbla CAC & Ex1!

Vilken helg, jag fick verkligen känna på mina nerver...och vad de skakade! Men jag är så nöjd så jag vet inte vart jag skulle ta vägen. Första utställningen för både mig och katterna. Så jag var ju virrig som få och visste knappt vart jag hade mig själv.. Men tjejerna skötte sig bra och UNDERBARA Monica kom och hjälpte till lite, och inte minst ordnade med burskynke och andra nödvändigheter! Så ska vi inte tala om de flesta Birmaägarna, underbara människor iprincip hela bunten som jag pratade med, jätte trevliga människor. Socialiserade mig enbart med några få av de som var där, men det kommer fler tillfällen!
Nu är jag trött efter alla intryck och har såklart suttit och fixat ihop några bilder, för vad vore det utan att Bea har kamera med sig. Så mycket som jag älskar foton! Så här kommer en radda bilder från helgens utställning!
Som sagt, två cert till Vera och två Ex1 till Annabelle. Kalasomdömen på båda, mycket omtyckta av domarna!
Hoppas alla som deltog hade en trevlig helg, och ni som inte deltog likaså! Kramar från mig, Bell's, Vera och Liten!

RSS 2.0