SE*La Vera Vita's Alvin Blåsippa på Besök :)

Min S*Isprinsessans Vera Silversnö fick 24/4-2011 en kull på fem kattungar. Alvin är en av killarna. Själv har jag helsystern SE*La Vera Vita's Annabelle Gullviva hemma :)
 
 Underbart snygg kille!
 
 
'
 
 
 
 Mor och Son :) 
Min Vackra Vera 
Så min andra fina avelshona, som på bilden är lite klen. Har ju nyligen blivit av med fem fina kattungar :)
 
Roligt att se Alvin som också är min egen uppfödning.En riktigt snygg pojk. Han måste få komma med på utställning, helt klart! 
 
Kram! 
 

Sten är såld!

Nu har Sten äntligen fått ett underbart hem i Västerås! Så mina kattungar fortsätter att sprida ut sig över landet, vilket är underbart roligt! Nu är det alltså dags att leta hane till min vackra Vera som står på tur till att bli mamma för andra gången. Bråttom har jag inte, men dyker något upp så får det bli i nästa löp :) Men först så ska en pappa dyka upp som faller mig i smaken! Någon som har förslag??

Nu är det lugnt här hemma, bara Vera och Bells kvar. Visst, nu så kan ju dessa töserna fara fram och tillbaka igenom huset i en herrans fart emellanåt. Men oftast så strosar de runt och myser och pratar med oss tvåbenta. På fina dagar får de sitta ute i kattgården där de kan busa och sola på det svarta taket på den före detta hundkojan, som numera är ett litet hus med filt, kattlåda och mat. Ett litet katthus på 2kvm som duger utmärkt på sommaren då värmen finns men lite tak över huvudet kan behövas ibland. Planer för framtiden är att ställa dit en lekstuga eller något liknande där vi kan installera värme för vinterhalvåret. Tycker det är mysigt att de kan få ha en stund för sig själva där de kan välja att vara inne eller ute själva oavsett väder. Mysigt för dem att kunna röra på sig och klättra på björkgrenarna som jag skapat ett klätterträd av och balansera på plankor. Ett rum i det fria som är skapat bara för deras skull, och dem älskar det! 
S*Isprinsessans Vera Silvernsö i den välkända "Vera-posen" Höger tass fram! 
Fin tjej, en fantastiskt söt lilasköldpadds tjej :) Nedan är hennes dotter! 
SE*La Vera Vita's Annabelle Gullviva - Min egna uppfödning som i sin tur har fått bebisar, vilka precis har flyttat. Jag har två underbara och vackra katter! Mamma och dotter. Hoppas kunna fortsätta med mina egna uppfödningar. Roligt att visa upp sina egna kombinationer. Annabelle på bilden tror jag kommer bli en riktig snygging när päls och hull kommit tillbaka efter kullen på fem kattungar! 
 
:)(: 
 
 
 
 
 

SE*La Vera Vita's Bernstein Z - TILL SALU

SE*La Vera Vita's Bernstein Z är som tidigare nämnt till salu, han vill ju jätte gärna komma till ett nytt hem där han får kärlek och omtanke! Här kommer lite dagsfärska bilder på grabben! 
Är han inte söt så man smälter!
Fina markeringar har gossen också. Härlig tabbyteckning! 
Stor och fin snygging, hade jag kunnat ha en hane så hade jag behållt honom! 
SE*La Vera Vita's Bernstein Z - Underbar kille som blir svårare och svårare att släppa taget. Han är så underbart charmig! Han har underbar personlighet, lugnt och harmoniskt, men ändå framåt och nyfiken!
Sötnos!
Söt som socker! Därför ligger han i godisskålen. 
 
Maila eller ring om ni är intresserade! 
mail: [email protected]
Mobil: 0708-686707
 
Tjingeling! 
 
 

12 veckor

Nu är kattungarna 12 veckor och alla förutom lilla Sten (som inte alls är liten) har flyttat till sina nya hem. Sten trivs dock väldigt bra här hemma och får leva som en del av familjen tills dess att han hittar sitt egna hem. För er som läser det här och kanske är intresserade så är Sten en underbar katt på alla sätt, kelig snygg, bra markeringar och lämpar sig därför för både sällskap och utställning. Han är mysig till tusen! 

Alla de andra har ju fått sina underbara hem som mysiga sällskapskatter. Det är bara lilla Mysan som ska få komma på utställningar och förhoppningsvis få en kull efter sig. :) En söt tjej är hon! Nu börjar det snurra en del i huvudet och jag har redan en del planer på att skaffa en andra kull efter min söta Vera. Hon fick en underbar kull förra året där jag behöll min fina Bell's. En annan flicka är avelshona i Skellefteå, och en hane i Stockholm. Sedan bor en underbar cremepojke hos min faster i Göteborg där han är, precis som lillasyster, underbara sällskapskatter som är älskade till tusen! 
Budda som nu bor i Norrköping med sin nya mamma och pappa + en birmaflicka! 
Budda och pappsen :)
Bittan med sin nya mamma! SE*La Vera Vita's Burberry Brit bor nu i Mölndal och är sällskapskisse :) 
SE*La Vera Vita's Bellino Z bor nu tillsammans med sin nya familj i Malmö! 
 
 
 

Leveransklara kattungar

Imorgon ska de vaccineras och chippas, sedan är det dags att börja vinka av de små liven... Kommer bli tomt utan mysiga och vilda ulltussar här hemma. Det kommer verkligen inte vara sig likt. Men de kommer ju få nya fantastiska hem och glädja andra med sin underbara karaktär och kelsjuka personligheter! Underbara små birmor! Kommer aldrig kunna leva utan en birma, de är så speciella och fantastiska på alla sätt och vis, finns inte många saker som är negativa med denna vackra ras. Tyvärr har jag inte haft tid att uppdatera bloggen lika mycket som jag önskar, men jag hoppas att jag får bilder och annat roligt att uppdatera med även efter att kattungarna har flyttat. Jag kanske ska göra ett separat mail med bilder på de små katterna i förra kulle, nu när de har växt till sig! Får se vad jag kan skramla fram :) 
Här kommer i alla fall lite bilder på B-barnen! 
 
Sötnosar! Glöm inte att Bernstein Z (Sten) & Bellagio Z (Budda) är till salu fortfarande, så hör med nära och kära om de har ett hem till dessa gossar. De förtjänar verkligen att komma till sina familjer som de får älska och bli älskade av! Jag har även viss möjlighet att förflytta mig och ni kommer långan väg för att hämta. Jag är ju både i Göteborg, Uddevalla, Tanums kommun etc...en hel del lite över allt kan man kort och gott säga. Det spar ju resväg för de som kommer både söder och norr ifrån. 
Nu ska jag kika på fotobok :) och lite utställningar inför hösten. 
 
Många hälsningar Beatriz och barnen :D 
 

RSS 2.0