Blandat

Bernard på bilden. Fina killen som förhoppningsvis blir pappa till Veras lilla kull i månadsskiftet april-maj!

Är fortfarande så förväntansfull. Vet inte om hon egentligen är dräktig eller ej fram tills om tre veckor! Det är i varje fall en dag mindre att vänta nu. Så jag ligger på nedräkning.

Verkar dock som Vera inte är helt lugn eftersom att hon fortfarande springer runt och skriker som en galning och raggar på igenom fönstret och inne i badrummet...över allt. Men det är sådan man märker helt enkelt..

En fantastiskt snygg bild på mig och Derrick. Haha, det kändes som en evighet sedan jag satt på en häst som kunde något. Eller så illa är det inte med Lalan, men säg en häst som kan mer än bromsa, framåt, höger och vänster.... och inget mer. Haha. Mysiga Derran. Klädstilen är ju optimal som vanligt!

Amalia och Blunette!


Donna...haha. Måste lägga upp filmen vi gjorde på henne. Hon är helt galen när det kommer till frågan; Vill du ha mat??? hahah. Ska se om jag kan ladda upp klippet!!!

(:         :)

Metrobloggen lägger ned

Då får man besked om att metrobloggen kommer lägga ned hela sin server och plattform. Det innebär att allt det som jag skrivit och sparat kommer att försvinna helt. Skrev visserligen inte så mycket där, men plötsligt smyger sig skrivglädjen på. I det läget kan det vara bekvämt att ha en befintlig blogg där jag kan skriva av mig och även informera omvärlden om uppdateringar gällande olika saker.

Framför allt kommer det stå mycket om Veras eventuella dräktighet. Visar det sig att hon är dräktig kommer jag försöka föra dagbok här om hennes 65dygn fram till födseln. Även kommer det komma fina bilder sedan när ungarna är födda såklart.

Säkerligen kommer det komma mer information om Lalan också. Han utvecklas i ljusets hastighet, det trots att jag inte haft möjlighet till att rida honom så mycket som jag hade önskat. Hoppas verkligen att snön och kylan försvinner snarast så att paddocken går att använda. Det kommer underlätta oerhört!



Vera var alltså iväg på parning nu i helgen. Verkar som att det ska ha blivit något. Det är inget garanterat dock att hon är dräktig. Bara att vänta tre veckor nu så. Det är ju så att efter tre veckors dräktighet blir tuttarna rosa och lite större. Så nu kan jag bara vänta och hoppas!



Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0