9 Veckor!!!!

Nu har kattungarna blivit 9 veckor och det blir Cossette som får stanna i katteriet. De tre övriga syskonen är nu alla tingade till sina nya hem. Tror alla tre kommer få det underbart bra! Nu är det inte långt kvar innan det är dags för flytt, tiden flyger förbi! Här är i alla fall dagsfärska bilden på deras 9 veckors dag idag! 

7,5 veckor och helt underbara!

Kattungarna är 7,5 veckor och helt fantastiska <3 På fredag efter jobbet är det dags att samla ihop de fyra små trollen med mamma Bells och dra iväg till veterinären för deras första spruta! Kommer bli spännande för de små. Dock blir det inte första turen med bil. De fick ju faktiskt sig en tur till Orust och mysiga Mollösund. Där fick de även besöka Monica och Harry från S*Ellekärr's - Monica som lät mig låna underbara och fina GIC S*Kallekatt's Bernard för min första kull. Så mycket hjälp och stöttning jag fått att det är ovärderligt! Så nu fick jag hennes syn på kullen med då jag har svårt att välja en hona att behålla i kullen. Det lutar dock åt lilla Cossette. <3 
 
 
 
Trevlig kväll !!!

Kattungarna 7 veckor!!!

Nu är kattungarna 7 veckor gamla och helt underbara. De springer för fullt över allt och upp och ned. Så fantastiska de är alla fyra. Älskar kattungar. Nu på fredag bär det av för vaccination för de små trollen. Vad tiden går fort! SE*La Vera Vita's Casall är till salu för sällskap! 
 
 
För mer information och kontaktuppgifter besök min hemsida 
 
 
Många varma hälsningar från hela kattfamiljen !! 
 
 

5,5 veckor

Här är bilder på mina underbara troll. <3 
Önskar alla kunde få se dessa små underverk! 
 

Kattungarna 5 veckor imorgon

 
Imorgon fyller kattungarna 5 veckor. Det börjar bli full fart med mängder av bus i de fyra små trollen. Alla äter nu mat och går duktigt på lådan. Det var en bunt snabba och lättlärda rackare. Knappt hänt någon olycka alls. Sedan att de är så söta att man smälter är en annan femma.. För er som är intresserade finns en hona och en hane tillgängliga. Dock har jag ännu inte bestämt mig för vilken hona jag ska behålla och håller därför honorna lite avaktande. Det medan Nisse, SE*La Vera Vita's Casall, är till salu till sällskap. Han är världens sötaste lille prick. Hör av er om ni tror ni har rätt hem för den lille prinsen! 
 
SE*La Vera Vita's Castella
 
 
 
SE*La Vera Vita's Casall
 

 
SE*La Vera Vita's Candid (Gick inte att fota, det var för mycket bus ;) )
 

 
SE*La Vera Vita's Cossette
 
 
 
Vid intresse hör av er till mig! mail och telefonnummer finns på min hemsida www.beatrizbirmor.n.nu 
 
Hälsningar Beatriz <3 

 
 
 

RSS 2.0