Bell's Snart 6 Månader!!

Den 24 Oktober blir lilla Bell's ett halvår. Tänk vad tiden går, för övrigt är hon inte särskilt liten längre. Underbara katt. Hon spinner och äter konstant, men avbrott för lek och sömn. En riktig liten linslus är hon, men vad annars när mamma springer runt med kameran hela tiden. Hon har väl lärt sig att bara ligga där jag placerar henne och posera ;) Lilltjejen så söt. Hon har upptäckt att man kan sova under täcket och att det är varmt och gosigt där under på nätterna. Vaknar gör jag men inte klagar jag, vi brukar ta en mysstund under de tidiga morgontimmarna. Hon spinner ju så sött och smaskar på min näsa om jag inte klappar henne. Man får ju stå till tjänst för sina små prinsessor!
Imorgon är det Lundåsen's igen som gäller för att ta en andra titt på lilla Hyacinth som jag lite smått förälskat mig i.. En tjej som jag hoppas ska kunna ta kull på längre fram. Hon ser ut att vara en riktig snygging med go päls. Så jag hoppas att jag blir posetivt överraskad ännu en gång när jag kommer på besök!
Nu lite nya bilder på, enligt mig, världens vackraste kattras!
Som en tavla - Mor och dotter 
Bestämda damen med tassarna i kors!

Vackrare för var dag - SE*La Vera Vita's Annabelle Gullvia 2011-04-24

Buskick! 
Stolt mamma Vera! 
Vera är full av bus! Idérik är hon också!
Vera vet hur man tar de lugnt och visar att hon äger soffan!




ADIOS!

Vackra katt


Kanske blir ny brunsköldpaddsflicka i kattfamiljen!

Kan man verkligen älska sina katter så mycket som jag gör!? Tveksamt tror jag, och så vackra de är! Jag har faktiskt kikat på ett litet tillskott till lilla familjen. Så det kan nog komma en liten brunsköldpadda! Inget bestämt, men jag funderar starkt på det! Hon såg verkligen ut att kunna bli en riktigt fin sessa hon med. Härligt med lite färgvariation i sitt gäng. Vera letar pojkar i alla vrår hon kan hitta, men vad gör väl det...Snygg som hon är. De är anmälda till utställningen i Frölunda i December. Anmälningsavgiften är inne för båda katterna båda dagarna, ska bli riktigt skoj. Imorgon hamnar blanketterna på brevlådan! Bell's kommer nog älska all uppmärksamheten, hon bara älskar allt och alla. Liten charmör som hon är, flörtar in sig hos de flesta!
Jag får helt enkelt fundera lite, så återkommer jag angående lilla fröken brunsköldpadda :)
För övrigt så planeras det kattungar under 2012! :)
Nu, lite bilder!

RSS 2.0