Kattungarna snart 12 veckor ...

Vad tiden går. Snart är kattungarna 12v och det är dags för att flytta. Det känns helt galet att det redan är dags. Tiden har verkligen rusat förbi! Inte bara vad gäller kattungarna, utan allt har passerat med en väldans fart. Det är bara en vecka kvar till midsommar också. Sedan så är det dags att fylla år, därefter är det utställning i Båstad som gäller för Xindra och Skrutt. Får se hur det går. Blir i alla fall till att samla alla sina saker och packa allt som ska med till utställningen igen. :) Denna gången för två katter, sist var det bara Xindra som fick följa med. 
 
Här kommer lite bilder på kattungarna. De är fyra små tjockisar :D 
 
Vilka vackra barn man har <3 
 
Sedan har vi min lilla Skrutt med. Hon blir mer och mer en i gänget. Accepterad av alla, till och med Xindra som var måttligt avundsjuk första dagarna. Bell's accepterade henne direkt, det var väl bara ytterligare ett barn att ta hand om i barnaskaran. Kanske tur hon har små kottar kvar när de andra flyttar så hon inte känner sig helt barnalös. Fast känner jag Bell's rätt kommer hon tycka att det är rena semesterparadiset här hemma igen när ungarna far ut! Så kan det vara! Här kommer lite bilder på Skrutten! ;) 
 
 
Trevlig helg!!!!

kattungarna 11 veckor..

I nästa vecka är det dags att flytta... vad tiden har flugit förbi. Ska ta lite bilder på dem i veckan. 
Hemma har vi ju nu även en ny brittisk korthår. En liten "Skrutt" som hon kallas. Hon tillsammans med Xindra ska iväg på utställning i slutet av Juni. Bell's får stanna hemma och bli lite mer katt efter kullen innan hon får åka med. Hjärtat Bell's, fina kickan. Hon börjar redan bli goa tjocka Bell's igen. Hon återhämtar sig otroligt snabbt! 
 
Här får ni lite bilder på mina två britt-flickor för lite omväxling i vimlet av birmakattungar! <3 
 
 
Snygga tjejer <3 
 
Får väl se vad domarna säger <3 
 
 
Hälsningar Beatriz!!! puss på er! 
 

Helig Birma Kattungar 10 veckor

Kattungarna fyller 10 veckor imorgon! Herregud vad tiden går, hinner inte med! Men söta som socker är de! Dock kommer jag få sälja även Cossan på grund av ett litet skönhetsfel. Men vad gör väl det för det kommer fler chanser. Bells är bara 2 år gammal och kan säkert ge mig en bunt fantastiska bebisar till i framtiden. Världen är full av söta katter så jag tror jag blir galen. Förhoppningsvis hittar jag och sambon ett litet hus inom en snar framtid, då är jag inte låst till max 3 katter ...Vill verkligen kunna ha det som jag har det nu med både birmor och britter hemma. Två raser jag fullständigt älskar. När juni är slut och juli anländer är jag ledig från jobb och måsten, då får jag och missarna spendera mera tid i Mollösund så katterna får komma ut lite i kattgården som de brukar älska! Skönt för dem med lite luft. Just nu är alla lyckliga då de är 6st som har varandra att busa med! Söta söta bebisar! 
 
 
Underbara troll <3 

RSS 2.0