Even Angels Will Fall....

Katterna är underbara, de har nyligen haft världens race igenom hela lägenheten. Det är härligt att de är så friska och framåt som de faktiskt är. Det visar bara att de mår bra! De flyger verkligen fram och leker härligt med varandra. Mamma och dotter! Det är fantastiskt. De är så fina nu så att jag vill inget annat än komma iväg på utställning med de båda. Kanske köper jag mig en till katt. Ska eventuellt upp och kolla på en brunsköldpaddsmaskad tjej nästa vecka på 8v. Hon ser jätte söt ut så. Får se vad det blir när jag väl ser henne i verkligeheten. Är verkligen sugen på en choklad, eller helst med sköldpadd! Så det är spännande det!
Har pratat med fastighetsägaren om en större lägenhet. Går det enligt planerna så jag kan flytta till lite mer yta så har jag lite planer för vad jag kan göra för mina små katter. De ska ju bli bortskämda, vad annars ;) Det syns på lilla Annabelle's mage att hon är bortskämd. Välmående! hihi...
Just nu sover de sött i sitt klätterträd på över 2m, De bara älskar det. Sötisarna. Har börjat fundera lite på vad jag vill ha för pappa till nästa års kull... Vilken färg. Vera är ju SBI j... så det kan finnas många möjligheter till härlig variation.
Nu lite bildupdate igen. Har äntligen hämtat kameran så nu kan det komma bilder lite oftare. Är det för övrigt någon som har en hane till låns nu i vår/sommar så hör järna av er! Det är fina Vera som ska få sin andra kull är det tänkt! Annabelle får nog vänta til hösten nästa höst för sin första deit..tidigast :)
Vackraste Vera!

Annabelle är minst dubbelt så stor!!!

Gud va mina kickor är fina nu. Snart är det dags att skicka in anmälningsblanketterna för årets första och sista utställning här i Frölunda. Ska bli kalas tror jag. Jag kikar just nu på en tredje kisse till min lilla skala på två. Tre katter känns lagom för att bedriva ett litet och lagom avancerat katteri. Då kan man i lugnan ro ha en kull om året, kanske två. Så har ju katterna varandra att busa med ocskå :D Mina förhoppningar är att hitta en brun tjej. tabby eller sköldpadda, alternativt en creme! Fast lila å blått är vackert det med, men då ska det bli en riktig liten sköldpadda igen. Det vill säga inte enbart en lila eller blå kisse. Utan in med ny färg så det blir lite liv i den lilla flickklonen! Aja..jag vet inte.. alla sköldpaddor och tabbys faller mig starkt i smaken så det ska kanske inte vara så svårt trots allt.
Det är många tankar bakom ny kisse nu. Vill ju att det ska bli så bra som möjligt. :D
Ska försöka komma igång med bloggandet om mina katter igen så sidan ska numera vara uppdaterad med jämna mellanrum. Kanske inte varje dag, men en gång i veckan eller när jag känner att jag har något att dela med mig av!
Tjingeling!

RSS 2.0