Bildbomb

Bildbomb såhär på slutspurten! 


















Ha en fin måndag !!! 

Nära nu

Snart är det torsdag och då bär det iväg till veterinären för ett sista besök innan det är dags att få åka till sina nya hem. Då ska de få sin sista spruta och bli veterinärbesiktigade. 

Det är bara Divino Dono kvar nu som jag efter lite velande bestämde mig för att sälja. Så han finns för den som söker en sällskapssjuk liten kisse! 

Det händer en hel del här på gården nu och närmsta planerna för katteriet är faktiskt en ny avelshona som jag hoppas ska kunna bidra med mycket gott till min lilla uppfödning av dessa underbara britter. Just nu lutar det alltså åt en tjej nere i Skåne. Mer information kommer när jag vet närmare bestämt hur det blir! Så spännande! 

Nu några små bilder på trollen! 
Divino Amore myser och spinner jämte mig i sängen.
Divino Cuore passar även han ypperligt i vår gamla trappa! Fina bebisar! 
Jag förälskar mig i dessa ögon. Divino Dono, som söker efter ett kärleksfullt hem. 
En lite trött Divino Fino i tv-soffan efter en massa bus. 
Ja man behöver ju inte tveka på vem mamma är i alla fall. Hihi. 
Divino Fino igen. Fantastiska ögon! 
Vackra Divino Dono 

Nu ska jag sova. Trots valvakan man borde kolla på. Men mycket man borde ... Imorgon får jag veta hur det slutade. Det kommer ju stå på varenda löpsedel så det kommer ingen att missa. 

Godnatt och ha en underbar vecka framför er! 

Snart ...

Snart får de små knottarna komma till sina nya hem. Dono är ju kvar iof. Men han får kanske ett nytt hem med. Om jag klarar att skicka iväg den gosegrabben vill säga 😄 

Nu lite bebisbilder 






Tjingeling 

9 veckor

Underbara och de bara växer och växer.  Bara Dono som fortfarande söker hem. Dock så blir jag väl inte ledsen om han inte hittar något 😜 
Dono





Fino







Amore 




Cuore






Bebisarna hälsar er alla med sandpapperskyssar ❤️

RSS 2.0