Kattungarna 2 veckor! <3

Kattungarna är nu två veckor och tre dagar gamla. Blir bara sötare och sötare, snabbare och snabbare, mysigare och mysigare. De ser till och med när jag kommer med nappflaskan nu. Ursött! Så har vi en mysstund tillsammans med lite nappis och klappar. De kurrar så sött! Ser ut att bli fina bebbar. Runda huvud på nästan alla fem i dagsläget! Ser lovande ut! De är helt underbara!

Snart hoppas jag kunna använda min egna dator, mac är lite väl komplicerat för mig ;). Men här är ju lite bilder på de små liven i alla fall :) så inte bloggen står i total torka :D
ha de bra så kommer det snart fler fina bilder :p
SE*La Vera Vita's Bernstein Z
SE*La Vera Vita's Burberry Brit
SE*La Vera Vita's Bellino Z
SE*La Vera Vita's Be My Hyacinth
SE*La Vera Vita's Bellagio Z


Bild Bellagio Z

En bild hittade jag som jag kan ladda upp. Så ni får ett smakprov på hur söta de börjar bli!


Trasig Dator

Hej,

Ber om ursäkt att det inte kommit upp några nya inlägg med nya bilder på de nu alldeles bedårande söta små kattungarna. Tyvärr är det på det viset att min dator har ett hårdvarefel vilket för med sig att den går något så fruktansvärt långsamt. Det betyder att jag inte kan ladda upp något via daton eftersom jag knappt kan starta denne. Men kommer förhoppningsvis få fixat den inom kort. Under tiden hoppas jag att jag får låna pojkvännens macbook och skapa inlägg med. Får se om jag klarar av att hantera den bara. Men det återstår att se :)!

Kattungarna växer och är imorgon måndag exakt 2 veckor gamla. De har börjat röra sig lite mera i lådan så jag tog beslutet att flytta ut dem i köket och låta lådan vara öppen så de kan få lov att börja ta små turer om de så önskar. Inga långa turer blir det eftersom jag satt upp kompostgaller som spärrar av. De har bara dryga 1m2 utanför lådan att röra sig på. Men lite mer spännande än enbart en låda under soffan! Det verkar mot alla odds att mamma Bells accepterar den nya boplatsen för de små. Hoppas det fortsätter så. Skönt att slippa vakna mitt i natten av att mamma katt kommer eller lämnar bolådan. Kattungarna sjunger glatt ut sitt misstycker eller glädje!!! De må vara små men de har inte lika små röstresurser!

Nu är det dags att sova och jag hoppas på en lugn natt utan att behöva flytta kattbarn eller liknande. Så ska jag försöka ladda upp bilder på mina små underverk! De är helt fantastiska nu, och de blir bara sötare och sötare!!!


Helig birma kattungar säljes


Kattungarna 6 dagar!

De växer så det knakar och färgerna blir allt mer tydliga. Tror att det blir mest blått. Kanske någon blir lila, är inte säkert. Tror faktiskt det blir mest blått, kanske med tabby. En av honorna är padda i alla fall, underbart. Den andra tjejen ser ut att vara utan padda, men är inte hundra. Kanske även hon har fläck på nosspegeln.. det återstår att se :) Spännande de här hur de utvecklar sina färger och markeringar. Sedan se hur de blir i kroppen, hurdant huvud,öron och nos blir. Helt fantastiskt att få följa de smås utveckling! Här kommer lite nya bilder på barnen.
Vilken är din favorit?
Har ni sett, en sköldpaddsnäsa <3

Kanske även detta är en padda, eller så är det bara mitt öga som önskar se det! Får se!
Hoppas ni uppskattar mina bilder. Tycker det är roligt att få dela med mig av mina små mirakels uppväxt! Allt för att fler ska få ta del av hur de utvecklas och har det hemma hos mig sin första tid innan de flyttar!
Ha en trevlig ny start på veckan så ska jag fira att kattungarna fyller 1vecka imorgon! De blir sötare och sötare för varje dag. Snart kommer ögonen och strax därefter kommer det vara små gräddbakelser med blåbärstopping ;) som studsar runt högt och lågt. Fantastiskt!
<3

Snart 1 vecka!

Nu har det snart gått en vecka sedan de små liven kom till världen. Det har varit en vecka full med händelser av bådadera de posetiva och negativa slaget... Det absolut mest negativa är att vår underbara cocker spaniel Ludvig fick lämna oss igår den 1 juni på grund av elakartad cancer i kinden/halsen.. Många tårar föll men vi var beredda på att det skulle komma.

Glada nyheter är att kattungarna växer som de ska, även den som var lite seg på att äta börjar ta sig. Jag har även kommit in på ridlärarutbildningen och kommer förmodligen flytta till ny lägenhet. Så snart kanske turen vänder. Inga mer dödsfall nu tack...

RSS 2.0