Stjärngosse

 
 
En liten stjärngosse är det, En av de fina killarna ur sommarens kull. Nu saknar jag bebisar här hemma så att jag får dåndimpen ;) Skönt att en av två katter löper i varje fall. Det är ju trots allt 50% .. Vilket inte är en helt dålig procentsats..fast när det bara är två katter det gäller är det desto sämre. Önskar Bellan kunde sätta igång snart med. Fast samtidigt är de rätt bra med en paus kanske imellan de två. Fast den pausen hade behövt vara på 2 månader minst i sådana fall, då väljer jag hellre att kattungarna föds nära på varandra. Så känns det nu i alla fall. Trivs så bra med sommarbarn. Då kan de få vara ute i sin kattgård och leka precis som små barn ska få lov att göra :) Om drygt 4månader kommer det i alla fall komma bebisar hoppas vi. Det ska ju bara fungera mellan Vera och blivande pappan så ska det allt dimpa ned en bunt med smått :D
 
 
 
 
 
God jul och ett fantastiskt gott nytt år alla :D 

Trött idag...

 
Såhär känns det idag... Bara så alla vet
 

Sten

Måste dela denna underbara bild tagen av Annica! Lille Sten som nu snart fyller 7 månader den 28 december tillsammans med sina andra fyra syskon. 
Visst är han en stilig grabb i fluga och allt! 
 
På bilden SE*La Vera Vita's Bernstein Z
 
Mor: SE*La Vera Vita's Annabelle Gullviva        Far: S*Linéahuset's Apricot Lykke 

Ny Blogg

Följ mig gärna på min nya blogg som inte enbart handlar om katter, utan även en hel del om andra saker i mitt liv. Än så länge finns där inte mycket bilder tyvärr men hoppas kunna uppdatera med härliga bilder från vardagen + berätta om en del andra saker som händer kring mig! Besök gärna

www.silversno.blogg.se

kramar

Mina små Lussekatter <3

 
Fina Bell's. Jag har även valt en man åt henne så nu ska vi bara vänta in löpen, alternativt blir det mamma Vera som åker! 
Det är svårt att inte vara alldeles för gosig när man löper!!! 
Snart ska man få ha sådana här små småttingar hemma igen, längtar verkligen. Det är ju så underbart. På Bilden lilla Budda som han kallades från kullen i somras! 
 

Hoppas alla klarar sig fint i snöstromen. Och kör inte i onödan! Det är för halt på vägarna för det! ;) 
 

SE*La Vera Vita's Helig Birma <3 Nya bilder

Jag är inte alltid för aktiv med uppdaterandet av bloggen när jag inte har kattungar hemma. En dålig ursäkt för just det här uppehållet råkar faktiskt vara att kamerabatteriet var slut och jag hade varken ork eller lust att söka igenom våra 82Kvm för att hitta laddaren. Det är trots allt 4 månader sedan vi flyttade men ändå är det en hel del saker som inte är där de borde. Sedan är det förundransvärt hur mycket saker man kan få plats med. Flyttade saker från 37-82kvm och ändå lyckades jag fylla trean väl. Sedan skulle min sambo ha in sina saker också och då blev det ännu mindre plats för mig och katterna. Det är ju även så att jag har fjäskat till mig ett helt eget rum till katterna i princip. Där förvaras saker som inte direkt behöver ligga framme + alla katternas prylar. Perfekt! Kattlådor, klösträd alla deras 100leksaker, korgar ... inte nog med det. De har tillgång till en alldeles egen 140cm säng, en loftsäng dessutom. Katter som älskar höjder! Sedan även en mindre 80cm säng på mer vanlig nivå. Så de är inte alls bortskämda. I övrigt har de ju en korg här på skrivbordet och en mysig elementsäng i vardagsrummet. Vill man inte ha dem överallt får man skapa plats där de får lov att vara och inte minst föredrar. Vilken katt ligger på skrivbordet om de kan krypa ned i en mysig, mjuk Burberrymönstrad (mitt favoritmönster) kattsäng!? Det säger sig självt. De undviker även soffan då de har sin elementsäng och även 2 mysiga stolar de brukar gosa ned sig i... Mycket bra tycker jag. Mycket enklare att hålla alla håren borta....Ja de fäller!!!!.....om de håller sig på bestämda platser. 

Men hur mycket de än kan stöka ned, hur mycket de än må sprida ut sig... även om jag ALLTID måste lägga tillrätta mattorna eftersom de små damerna använder dessa som startplattor så de flyger iväg... så skulle jag inte vilja vara utan de små monstren. Med lite tindrande blinkande ögon så kan det nog bli så att jag får behålla en kattunge ur kommande års kullar. Funderar lite på ett foderhem. Har en släkting som nog skulle bli mer än glad om en katt skulle få bosätta sig där. De är så anpassningsbara de små vita tussarna så det kommer fungera hur bra som helst. Ännu bättre när det potentiella foderhemmet är 15minuter bort...

Hoppas ni tycker om bilderna! Många hälsingar från oss! 
Är ni kanske intresserade av en kattunge under nästa år är det bara att säga till. Jag ska snart komma ut
med vilka hanar som gäller. Måste bara helt bestämma mig för vilka färgkombinationer jag föredrar! 
 
KRAMAR
 
 
 
 
 
 

Champion!!!

CH S*Isprinsessans Vera Silversnö
 

Min underbara och vackra lilasköldpadda blev champion i helgen. Hon fick alla sina tre CAC i rad på de få utställningar hon varit på. Så i lördags den 9 december blev hon officiellt champion! Under söndagen fick hon sitt första cert CACIB som champion och tävlande i klass 7 ! Inte nog med det, hon blev även nominerad, och det över en Grand International Champion hona! Inte illa Vera! Men har alltid sagt att hon är min vackra Vera! Hon är verkligen vacker, få domare som inte tycker om henne och hennes vackra ögon! 
 
Lilla Bell's är lite tonåring men fick trots allt god kritik. Tror hon ska få bli mamma snart igen, hon har ju trots allt återhämtat sig helt efter förra kullen. Är man birmahona och väger över 4kg är man en rejäl tjej! Det är precis vad hon gör, och så fort hon återhämtat sig efter sin kull på fem busungar. Hon kan vara stolt över sin mamma Vera, och vilken mormor alla fem barnen har! Sedan har Bell's fyra syskon som också kan vara stolta över sin mor! 
 
 
Har precis anmält till utställningen i Mölndal i Februari och håller alla tummarna att jag kommer med. Hade helt förträngt att det var dags att anmäla då jag varit så inställd på helgens utställning och allt omkring. 
Ska försöka lägga upp lite nya bilder på missarna :) 
 
Kramar på er alla!!! 

RSS 2.0