Helig Birma <3

Hm... för en kort rad över mina dagliga kattfunderingar så vill jag hitta en fin hane till min Vera. Tycker hon minst kan få en kull till :) För sist blev det bedårande små bebisar!
Fundering nummer två är, var sjutton får jag tag på ett burskynke???
Vera och Annabelle är duschade och väl genomborstade, så deras päls bör vara på topp till helgen. Om inget katastrofalt händer ;) Men det ska nog gå bra! Vackra flickor ju!
Vackra Vera.... bilden togs i början på oktober, så nu har hon ännu mer underbar päls och lyster!! :)

Måndag

Nu är det veckan som vi väntat på, helgen bjuder på utställning i Frölunda. Vera och Bell's är anmälda och jag hoppas att allt kommer gå bra. Är nervös måste jag medge! Men det kommer nog gå bra, de är ju trots allt fina mina små.
Och på tal om katter så skulle det vara mysigt att baka lussekatter en dag, det är ju trots allt snart jul! Det är inte mycket julkänsla hemma just nu men det ska väl gå att ordna. Startar väl med en genomgående städning under eftermiddagen med lite levande doftljus. Katterna sover gott så det blir nog passande att moppa golvet då. Fast de brukar vakna...moppen är ju rolig att jaga så det brukar ändå sluta med massor av små tassavtryck på golvet.
Så sagt, och snart gjort, ska jag börja städa. Sedan så blir det blöta hårbollar då kissarna ska få möta veckans första dusch inför helgens utställning. :)
S*Lundåsen's Hyacinth
S*Insprinsessans Vera Silversnö




Glad första advent!


Snart första advent... vad tiden går!

Liten växer så det knakar och allt verkar växa separat. Svansen ena dagen, öronen nästa, frambenen den tredje dagen och så vidare. Så ibland ser hon ut att vara perfekt och nästa dag ser hon ut som ett litet troll. Precis som det ska vara med de små odjuren!
Nästa helg bär det av till Ädelkattens utställning i Frölunda för Vera och Annabelle. Ska bli spännande att se vad domarna tycker om mina "små" Bell's väger idag, 7månader gammal, 3,4kg! Rejäl flicka :) Ska kika vidare på utställningar så att minstingen kan få komma med också.
Fick ett glatt inlägg från Hyacinth's systers ägare! Roligt det ska bli att få se syster Daisy! Jag ska också försöka komma med på utställningen i Möndal. Lagom långt bort och ännu roligare om det finns "kända ansikten" på plats.
Nu är det ju fredag gott folk, helgen som nalkas bär på första advent! Då får de
små nog komma med en sväng till ut till Mollösund. Oh, stackars Liten får träffa hundarna igen. Mycket läskigt ska ni veta! Men de vänjer sig fort!
Hälsningar från mig, Vera, Annabelle och Hyacinth!

Älskade birmor!

Mina tre vackra flickor växer så det knakar. Den ena på storleken, den andra på bredden och den tredje på pälsen...om man kan uttrycka sig så. Men presis så är det, och inte nog med det. De är ju helt olika varandra. Inte bara färgmässigt, utan vilka personligheter de är. De är som mina tre små barn. :) Älskar mina katter helt enormt mycket. Mysfaktorn är hög här hemma :)
Kanske blir Enköping i helgen? Om inte hamnar jag och kissarn hemma hos mamma och pappa i helgen :)
Natti natt!

Kärlek


Liten med mycket kärlek!

Lilla "Liten", eller S*Lundåsen's Hyacinth, hon vet allt hur man älskar sig själv.
Det sägs vara lättare att älska andra om man vet hur man
älskar sig själv. Liten vet precis
hur det hänger ihop - hon sover på kudden
så nära som det absolut går. Hon verkar veta när man behöver henne som mest...
*Katter när de är som mest älskvärda*
Ett liv utan katter är inget liv, så enkelt är det ju bara!

RSS 2.0