Varma och underbara dag, ett riktigt kattväder!

Lite galet faktiskt, 40 grader i solen. Men så underbart med värme! Åskväder i luften, men ovädret nådde aldrig Orust :) Men åskmolnen var allt på intåg där ett tag!
Oj vad det går undan nu, de är redan sex veckor gamla och tjocka, runda och goa som små trollungar! Alla är underbara och pigga små busfrön! Härligt att se, leker med dem så mycket det går. Till och med dammsugaren är rolig att jaga om man är på rätt humör. :) De har också hittat sina nya favoritplatser efter allt bus. Klätterställningen! Och de vågar sig allt högre och högre småttingarna!
Bilder måste jag skärpa mig med. Ska försöka ta fler igen. Åtminstone ha någon bild från varje vecka. Måste köpa lite pärmar och samlia ihop lite bilder på alla i varsin mapp så de nya ägarna får med lite bilder och sedan stamtavla och andra dokument. Allt måste ju vara samlat och i ordning! Snart dags att boka första veterinärbesöket också! Lika bra att ha en tid inbokad i förtid så att jag inte behöver fundera något mer på det.
Har några bilder på de små så det får bli lite i alla fall. De är tagna med mobilen så lite suddiga, men bättre än inget! :D För övrigt är det i princip bara lille Alvin kvar som behöver ett nytt hem :)
Syskonkärlek!
Ser ut som lille Allan flyttar till Stockholm i juli :)
Allan's fina tossor. Resten av kullen ser ut att få minst lika fina markeringar. Så roligt med en så fin kull! Jag är så lycklig! :)
E man söt eller?
Här får kattungarna växa upp. Natur, nära havet och med massor av ytor och kärlek! :) Det är bra fint i Mollösund när det ser ut som det gör en solig dag!
Kram på er alla som läser! :)

Kommentarer
Postat av: Mamis

Finns flera fina bilder i kameran ju!

Härligt med fint väder hoppas solen o värmen kommer tillbaks bara....puss på Dig!

2011-06-07 @ 10:30:16
Postat av: Monica Nielsen

Hej Bea.



Tack för senast!

Kul att se dina underbara charmtroll.

Kram Monica

2011-06-07 @ 11:48:27
URL: http://ellekarrs.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0