Kattungar!!!

Nu har äntligen kattungarna kommit till världen. De föddes igår den 29 Mars. Det blev fyra stycken välskapta och fina kattungar som tittade ut. Stora var de med alla fyra, så Bell's gjorde ett toppen jobb. Nu ligger hon och matar de små samt tvättar dem. Hon är så nöjd och lycklig. Tittar man på henne och bebisarna så riktigt skiner de om henne så stolt hon är över sina små. Det blev två flickor och två pojkar. Den perfekta fördelningen helt enkelt :) En av flickorna kommer troligtvis få stanna här. Övriga tre små ulltussar kommer säljas som fantastiska sällskapskatter. Dock kommer de nog lämpa sig väl till utställning, så fina föräldrar som de små har! Nu lite bilder och information om de små nya skapelserna! 
SE*La Vera Vita's Castella, Hona 109g
SE*La Vera Vita's Casall, Hane 108g
SE*La Vera Vita's Candid, Hane 126g (Candid betyder vit, och det är han ju! ) 
SE*La Vera Vita's Cossette, Hona 116g
Bra vikter på bebisarna och så söta och pigga dem är. Det är fullt ös i mjölkbaren sedan sover de som små prinsar och prinsessor som de är. Xindra här hemma tycker mest att de är riktigt läskiga. Ligger på en 4m avstånd och betraktar de små. Bells är bara jätte stolt och tycker alla ska komma och titta på hennes små skapelser! 
Nu ska jag och Dan bara mysa och ta det lugnt. Det blev en väldigt lugn och skön natt och vi la oss redan klockan 02:00. Hon satte igång att krysta klockan 21 och sedan strax innan 01 på natten var hon färdig. Så det var en väldigt behändig tid att förlösa kattungar på, fast det löste hon väldigt bra själv. Hjälpte henne mest att torka och hålla de små varma medan hon fokuserade på att alla kattungar skulle komma till världen innan hon kunde lägga sig till rätta. Nu är hon världens bästa mamma och tar hand om de små precis som hon ska! Så dags att säga GLAD PÅSK och fortsatt trevlig kväll och helg! 

Kommentarer
Postat av: Annelie

Glad Påsk o massa påskpussar till de små liven!

2013-03-31 @ 09:41:41
Postat av: Liz Verkénius

Grattis till er nya kull.
Härliga vikter och vad skönt att Bells tar väl hand om dem.

Lycka till och njut av de små trollen.

Liz

Svar: Tack så mycket! Jag hoppas en hona ska få stanna i katteriet. Ska bli spännande att se hur de utvecklas!
Beatriz Amalia Gustafsson

2013-03-31 @ 17:03:09
URL: http://www.mementoscats.se
Postat av: Inger

Lycka till med de små liven!

2013-04-01 @ 14:44:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0